Programe radio pentru românii care stau acasă

radio

Radio România Cultural își adaptează programul pentru copiii nevoiți să petreacă timpul în casă. Având în vedere măsurile luate de autorități pentru combaterea pandemiei de coronavirus și ținând cont de faptul că școlile sunt închise, Radio România Cultural își adaptează, începând de astăzi și până la încheierea stării de urgență, conținutul dedicat copiilor și persoanelor care petrec mult timp acasă. Radio România Cultural renunță la o serie de emisiuni
și le înlocuiește cu programe speciale pentru a veni în sprijinul tuturor celor care zilele acestea sunt nevoiți să rămână la domiciliu.

Astfel, în fiecare zi, de la ora 12, copiii și părinții lor pot asculta, pe toate frecvențele naționale ale Radio România Cultural, cele mai frumoase povești de teatru radiofonic, multe dintre acestea fiind adaptări ale unor opere aflate în manualele școlare.

De asemenea, pe site-ul www.radioromaniacultural.ro, cei mici pot asculta oricând doresc producții dedicate ale Teatrului Național Radiofonic. “Aventura cu un hobbit” – J.R.R.Tolkien, “Albă ca zăpada și cei șapte pitici” – Frații Grimm, “Aventurile lui Pinocchio”, de Carlo Collodi și “Alice în țara minunilor”, de Lewis Caroll sunt poveștile care pot fi deja ascultate pe site-ul Radio România Cultural.

Copiii care deja au început teleșcoala pot afla noutăți despre posibilitățile de învățare și petrecere a timpului liber și din seria de emisiuni “iClasă”, difuzată zilnic pe frecvențele Radio România Cultural, începând cu ora 14.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns