Bikerii de la Doomstriker vor renova două saloane la Spitalul Militar din Timișoara

Bikerii de la Doomstriker vor renova două saloane la Spitalul Militar din Timișoara

Bikerii de la Doomstriker vor renova două saloane la Spitalul Militar din Timișoara

Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement) si Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara vor oferi împreună sprijin pentru a obține fondurile necesare renovării a două saloane ale Secției de Cardiologie, din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență.

Astfel, motocicliștii vor organiza, pe 23 septembrie 2023 va fi organizat, la “Hanul Kilometrul 6”, un eveniment caritabil, denumit „DoomFest 2023”.

Evenimentul va începe în data de 22 septembrie, dată la care în parcarea Vip UBC 0 a Iulius Town Timișoara, începând cu ora 18.00 va fi o expoziție de motociclete iar la ora 20.00 va avea loc un concert susținut de Dragoș Moldovan Band, câștigătorul Vocii României din 2019.

Ziua de 23 septembrie va debuta cu o paradă moto și va continua la Hanul Kilometrul 6 cu jocuri, concursuri, tombolă și multe alte surprize.

Seara se va încheia cu concerte de muzică rock, folk și jazz&oldies, totul într-un eveniment caritabil dedicat comunității și, punctual, strângerii de fonduri pentru renovarea celor două saloane de la Spitalul Militar din Timișoara.

Oricine dorește, poate contribui la proiectul „Din inimă pentru inimile comunității”, prin donații în contul Asociației MOTODOOMBANAT: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timișoara.

“Ne dorim ca alături de comunitățile de motocicliști, de prietenii noștri de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” să vina sute de timișoreni care înțeleg că doar împreună putem facem mult bine. Iar binele, în acest caz, înseamnă renovarea a două saloane ale unui spital din Timișoara în care sunt tratați nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoană aflată în suferință.

Este primul eveniment de acest fel și sperăm ca împreuna sș construim un viitor mai bun.

Așa că îi așteptăm pe toți cei cu inimă mare să vină la evenimentul nostru caritabil. Vom avea o paradă moto, vom avea muzica rock, folk și jazz&oldies. Am pregătit numeroase surprize pentru copii.

CITEȘTE ȘI: Crosul OncoHelp, aleargă să faci bine!

Bineînțeles nu vor lipsi celebele zone destinate pentru kids&fun și food&drinks, iar banii pe care îi vom strânge în cadrul acțiunii îi vom folosi pentru proiectul nostru de suflet, din acest an, de renovare a celor două saloane de spital”, spune Attila Hajdu, președinte Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement), care este și director general al Poliției Locale Timișoara.

“Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA este format din oameni ai legii pentru care sunt la fel de importante pasiunea pentru motociclism și misiunea de a contribui la tot ceea ce înseamnă educație, performanță, ajutarea semenilor și sprijin prin implicare în comunitate.

Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA a luat ființă în anul 2020, datorită unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism și dorința de a sprijini tot ceea ce este autentic în România reprezintă un deziderat al existenței”, au mai transmis organizatorii.

“Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara nu este doar o instituție prestigioasă de învățământ superior din Banat, ci și un partener de încredere în ceea ce privește implicarea în comunitatea locală, prin inițiative de real impact pentru timișoreni, alături de clubul moto Doomstriker L.E.M.C. Banat.

Renovarea celor două saloane de la secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Militar de Urgentă ,,Dr Victor Popescu” este încă o inițiativă importantă la care USVT se alătură cu sufletul, ca de fiecare dată. Educația de calitate înseamnă dezvoltarea empatiei, a inteligenței emoționale precum și a tuturor calităților necesare actualilor și viitorilor membrii ai comunității, prin exemplele pe care le oferim zilnic.

Pe această cale toți partenerii și colaboratorii Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” sunt invitați să se alăture acestui demers benefic, dedicat tuturor inimilor comunității timișorene. Informațiile despre eveniment sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului și pe pagina USVT”, a declarat rectorul U.S.V.T. ,,Regele Mihai I”, prof. dr. Ing. Cosmin Alin Popescu.

Pentru toți cei interesați, link-ul de prezentare al evenimentului este: https://www.facebook.com/events/3483607651882532?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D&locale=ro_RO


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Bikerii de la Doomstriker vor renova două saloane la Spitalul Militar din Timișoara

  1. „Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA este format din oameni ai legii”. Bravo! N-am treabă cu bickerii decenți. Dar, eu, dacă aș fi în locul membrilor acestui club cu istorie minimală (și om al legii), m-aș fi ocupat și luptat în primul rând pentru dotarea
    Poliției cu sonometre omologate și cu educarea și punerea la punct a berbecilor din trafic, tot călare pe motoare, care își bat joc de timișoreni, mai ales pe timp de noapte. Motoare modificate, ambalate, demaraje nesimțite etc. După aia, merge și câte un eveniment special. Deocamdată, astea cu strângere de bani sunt și bune, și inepte. Rezolvați întâi nervii timișorenilor normali, dacă tot sunteți oameni ai legii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *