Noi medalii cucerite de sportivii de la CSU Politehnica Timişoara

Noi medalii cucerite de sportivii de la CSU Politehnica Timişoara

Noi medalii cucerite de sportivii de la CSU Politehnica Timişoara

A fost un sfârșit de săptămână rodnic în medalii pentru sportivii de la CSU Politehnica Timișoara. Atletele alb-violete au participat la două concursuri naționale de alergare montană, la Câmpulung Moldovenesc, unde au devenit campioane pe echipe la Campionatul Național de alergare verticală, tineret, în proba de 6 kilometri.

Carla Ivanciov, Denisa Zaro, Yasmina Tămășilă și Naomi Pârvoi au contribuit la acest rezultat, iar în clasamentul senioarelor, tot pe echipe, ele s-au clasat pe poziția a treia. La individual, Carla Ivanciov a avut cea mai bună clasare și a terminat pe locul al treilea la tineret.

În cadrul Campionatului Național de alergare montană „up-down”, traseu scurt de 12 kilometri, CSU Politehnica Timișoara, aflat în aceeași componență, a câștigat medalia de argint pe echipe, la tineret.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, la Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” din Bucureşti a avut loc Cupa României la triatlon. Iar Cosmin Ardelean de la CSU Politehnica Timișoara a devenit cel mai bun senior, încheind pe prima poziție.

La categoria U17, pe prima treaptă a podiumului a urcat Eduard Pauleț, tot de la clubul alb-violet, iar la doilea a fost Nicolas Tănăsciuc. Primele două poziții au fost ocupate de sportivii de la CSU Politehnica Timișoara și la U21. Erik Krausz a devenit campion, iar Toader Bogdan a încheiat cursa pe poziția secundă.

În cadrul curselor de la Cupa României la triatlon, sportivii au avut de alergat de cinci ori pe distanța de 600 de metri, alergările fiind intercalate de patru trageri cu pistolul laser de la 10 metri și au trebuit să înoate de patru ori pe distanța a 50 de metri, în stilul liber.

CITEŞTE ŞI: Va fi spectacol pe patru roţi, nu departe de Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *