Va fi spectacol pe patru roţi, nu departe de Timişoara

Va fi spectacol pe patru roţi, nu departe de Timişoara

Va fi spectacol pe patru roţi, nu departe de Timişoara. Sâmbătă, în comunele Giarmata şi Pişchia, va avea loc etapa a 7-a din Campionatul de Automobilism, Drift şi Karting Timiş 2023.

Competiţia „Rally-Kart Giarmata-Pişchia” este organizată de Asociaţia Auto Club Rally Timiş sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi este unică ca mod de organizare în România din două perspective. În primul rând, acest concurs conţine trei secţiuni la automobilism, circuit viteză-urban – la Giarmata (două manşe), viteză pe traseu montan – la Pişchia (trei manşe) şi speed trial – la Giarmata (două manşe).

Timpii se vor însuma la final pentru stabilirea ierarhiilor. Dintr-un alt punct de vedere, Giarmata şi Pişchia îşi menţin statutul unicat în România, fiind singurele localităţi rurale care îşi unesc forţele în vederea organizării unei competiţii sportive automobilistice. Concursul de drift va avea două manşe, iar karting-ul eco şi motor, tot câte două manşe.

Startul va fi dat la ora 10,01 din centrul comunei Giarmata şi apoi la ora 12 din satul Bencecul de Jos, ce aparţine de comuna Pişchia. Festivitatea de premiere va avea loc la sala de sport din Giarmata. La final, cei mai mici spectatori vor putea gusta din adrenalina unui concurs în calitate de piloţi prin secţiunea de promo eco-karting gratuit cu premii, la iniţiativa celor două administraţii locale.

CITEŞTE ŞI: Crosul OncoHelp, aleargă să faci bine!

Imagine cu titlu ilustrativ / Facebook / Campionatul National de Raliuri


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *