Băut bine, un șofer de TIR a făcut prăpăd într-o parcare: „Îs ţapăn de beat!” (video)

accident iasi 1

Un șofer de TIR care consumase băuturi alcoolice a făcut prăpăd într-o parcare din cartierul Păcurari, din Iași.

Nu mai puțin de trei mașini a distrus șoferul mastodontului, care consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Potrivit Ziarul de Iași, trei persoane care se aflau în zonă au scăpat ca prin minune.

Martorii au povestit că șoferul, care circula cu o viteză mare pe străzile înguste, ar fi vrut să ajungă în Valea Lupului.

„Am plătit, am greșit, asta-i treaba. O murit cineva? Nu! Se întâmplă accidente mai mari. Deci îmi asum răspunderea, care-i treaba. Îs țapăn de beat! Am băut trei zile”, le-a explicat șoferul proprietarilor autoturismelor.

După o primă testare cu fiola, la care a ieșit 1.44 în aerul expirat, polițiștii l-au condus la spital pentru prelevarea de proble biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Băăbatul a fost la un pas să fie bătut de proprietarii mașinilor pe care le-a avariat.

„Îs obosit, am servit ceva, îs băut fără doar și poate. Am vrut să trag oleacă dreapta și am intrat în mașini”, a mărturisit el, în fața agenților.

Martorii susţin că TIR-ul circula cu viteză mare. El vroia să ajungă în Valea Lupului. Șoferul a fost condus de către polițiști la spital pentru ca să îi fie recoltate probe biologice în vederea determinării alcoolemiei. El era să fie bătut de către proprietarii mașinilor pe care le-a avariat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *