Banii județului Timiș au fost rapid distribuiți

Întruniți astăzi în ședință extraordinară, consilierii județeni au avut pe ordinea de zi doar două proiecte de hotărâre, unul referitor la aprobarea bugetului rectificat pe anul în curs și celălalt privind aprobarea repartizării sumelor din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale.

CITEȘTE ȘI: Zile libere de sărbători: Guvernul măreşte minivacanța de Crăciun şi Revelion

Ambele proiecte au fost aprobate în mai puțin de cinci minute.

„Primul proiect se referă la bugetul propriu al consiliului județean, ținând cont că am primit suma de aproximativ 11 milioane de lei, sumă care a venit cu destinație clară din sumele defalcate din TVA, adică 5,2 milioane de lei pentru copiii cu deficiențe din centre și centrele pentru persoanele adulte, iar 5,7 milioane de lei pentru persoanele cu handicap.

CITEȘTE ȘI:Tichete de masă 2019: veşti bune pentru angajaţi, creşte valoarea bonurilor de masă anul viitor

Cel de-al doilea proiect a fost destinat echilibrării bugetelor locale pe anul în curs, având o sumă de 3,99 milioane de lei, care a fost distribuită în mare parte, în mod egal, autorităților locale, tocmai în ideea de a-și închide anul, nefiind o sumă foarte considerabilă.

CITEȘTE ȘI: Ambulanța cu 1.846.000 de kilometri la bord are concurență

Pentru ceea ce înseamnă bugetul consiliului județean, cu Direcția de asistență socială, considerăm că la momentul acesta ne-am închis toate obligațiile pe anul 2018”, a declarat, la finalul întrunirii, Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *