PSD Timiş: „Alianţa Vestului s-a creat în scop electoral”

PSD Timiş consideră, prin vocea preşedintelui interimar Călin Dobra, că Alianţa Vestului a fost creată în scop electoral, aşa explicându-se de ce în această structură se regăsesc doar primari PNL.

CITEȘTE ȘI: Zile libere de sărbători: Guvernul măreşte minivacanța de Crăciun şi Revelion

Mai mult, Dobra susţine că, în baza actualului ghid de finanţare, alianţa anunţată nu va putea atrage fonduri europene, nefiind eligibilă. Potrivit liderului PSD Timiş, legislaţia stabileşte alte forme clare de asociere în vederea atragerii de fonduri europene, iar faptul că nu s-a optat pentru nici una din acestea, preferându-se o formulă exclusiv cu primari PNL, arată că Alianţa Vestului are un scop pur electoral.

CITEȘTE ȘI: 2,5 lei pentru o călătorie de peste 20 de kilometri. Locuitorii unei comune timişene vor avea un transport foarte ieftin

Pe de altă parte, Călin Dobra a declarat, într-o conferinţă de presă, că echipa de consilieri PSD Timişoara nu a votat şi nu este de aord cu două proiecte ale municipalităţii timişorene, aprobate în şedinţa de ieri. Este vorba de proiectul privind majorarea taxelor şi impozitelor şi cel privind contractarea unui credit în valoare de 213 miliioane lei.

„Nu putem susţine proiecte care împovărează cetăţeanul, din cauză că la Primăria Municipiului Timişoara este un management defectuos.

CITEȘTE ȘI. Ambulanța cu 1.846.000 de kilometri la bord are concurență

Nu cred că prin creşteri ale taxelor şi impoziteleor sau prin contractări de credite care nici măcar nu sunt foarte clar fundamentate, se poate vorbi de un management performant”, a declarat Dobra.

4 Comments
Flavius 14/12/2018
PSD a fost creat cu scopul de a fura
Renasterea banateana 13/12/2018
Iar mafia pe-si-da s-a creat pentru a fura, devaliza, jefui totul ce exista, de la terenuri până la fierul din betoane. O pestă dizgrațioasă, cu troglodiți ca iliescu, mitre, necolaiciuc, nastase, îmbuibați nesimțiți, infractori penali, niște vome
Dan A. 13/12/2018
Se poate ca Alianta Vestului sa fie facuta in scop electoral, cu motivatia ca va fi bine pentru progresul a 4 mari orase batjocorite constant de Bucuresti. PSD este insa o alta alianta care are ca scop aprarea infractorilor care fura pe rupte, promoveaza coruptia si isi bat joc de tara pe plan intern si extern. Oare la alegeri ce va prefera lumea? Vad ca diverse orase vor sa adere la Alianta Vestului, presimt ca in cateva luni vor mai aprea si Alianta Moldovei, Alianta Nordului, Alianta Sud-Estului. Alianta Sudului nu va aprea, ei sunt la putere acum.