Avertisment pentru turiștii care pleacă în Bulgaria! Se pot percepe taxe „ascunse”

plaja bulgaria 1

Turiștii români care aleg ca în această vară să își pretreacă concediul pe litoralul bulgăresc trebuie să fie mare atenți la anumite taxe „ascunse”.  De exemplu, taxa pentru aer condiționat se percepe în multe hoteluri și pensiuni de pe litoralul bulgăresc. Aceasta este de 5 leva pe zi.

CITEȘTE ȘI: Cum este „otrăvit” cu un gaz cancerigen aerul din şcolile din România. Banatul, în atenția cercetătorilor

Turiștii români care aleg ca în această vară să își pretreacă concediul pe litoralul bulgăresc trebuie să fie mare atenți la anumite taxe „ascunse”.

Taxa pentru aer condiționat se percepe în multe hoteluri și pensiuni de pe litoralul bulgăresc. Aceasta este de 5 leva pe zi. Un hotel din Kranevo nici măcar nu şi-a dotat toate camerele cu aparate de aer condiţionat și, prin urmare, are două liste diferite de prețuri, scrie Monitorul din Bulgaria.

O cameră dublă cu aer condiționat în sezonul de vârf se închiriază cu 50 leva, iar fără costă 40 leva, relatează „Mariţa”.

5 leva pe zi li se cere şi părinţilor pentru un coşuleţ de dormit pentru bebeluşi. Pentru a economisi aceşti banit, multe familii preferă să-şi aducă un coş de dormit de acasă, dacă au aşa ceva.

De fapt, în majoritatea hotelurilor, asigurarea pătuțului este gratuită, cu o clarificare importantă – până la epuizarea stocului disponibil. Dacă un hotel are în aceeaşi perioadă multe familii cu bebeluşi cazate, pătuțurile ar putea să nu fie suficiente pentru toţi. Casele de oaspeți obişnuiesc să ceară banii încă de la sosirea turiştilor. La sfârșitul șederii și dacă nu s-au înregistrat daune, suma le este restituită.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *