Atenție! Mesaje false transmise în numele Enel România

Atenție! Mesaje false transmise în numele Enel România

Atenție! Mesaje false transmise în numele Enel România

Reprezentanții companiei Enel România atrag atenția că în ultima perioadă unii clienți au primit mesaje pe telefoanele lor fiind anunțați că dacă nu își vor plăti factura vor fi deconectați de la furnizarea energiei electrice.

”Unii dintre clienții noștri au primit, la fel ca în luna septembrie, diverse mesaje pe telefoanele lor, în care sunt anunțați că, dacă nu-și vor achita factura, vor fi deconectați de la furnizarea energiei electrice.

CITEȘTE ȘI: Timișorean revoltat: „Am trimis zeci de imagini la primărie și nimeni nu vine în zonă să vadă sau să se care cu barca”

În cazul în care ați primit un astfel de mesaj, vă recomandăm să NU accesați niciun link, din mesajul respectiv, pentru efectuarea plății.

”Mesajele oficiale prin care îi anunțăm pe clienții noștri privind achitarea facturilor, în cazul celor cu restanțe de plată, sunt expediate de către „EnelEnergie”, nu de către un număr de telefon oarecare, și includ detalii privind suma de achitat și codul de plată aferent fiecărui client, dar NU conțin linkuri”, transmite Enel România.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *