Timișorean revoltat: „Am trimis zeci de imagini la primărie și nimeni nu vine în zonă să vadă sau să se care cu barca”

Timișorean revoltat: "Am trimis zeci de imagini la primărie și nimeni nu vine în zonă să vadă sau să se care cu barca"

Un timișorean este supărat foc pe conducătorii primăriei pentru că, de luni bune, de fiecare dată când plouă mai mult, pe strada unde locuiește, în zona Soarelui, se formează bălți uriașe și se adună mult noroi.

Omul spune, într-un mesaj trimis pe facebook.com/renasterearo, că sesizările pe adresa Primăriei Timișoara au rămas, toate, fără rezultat.

CITEȘTE ȘI: Vreme rece în Banat, în următoarele zile. Prognoza meteo până în 16 octombrie

„Așa arată strada Florin Medeleț când plouă și nu se poate trece. Am trimis zeci de imagini la primărie și nimeni nu vine în zonă să vadă sau să se care cu barca. Au venit ploile de toamnă și este dezastru. Ce mai urmează?”, este mesajul timișoreanului, un bun plătitor de taxe și impozite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișorean revoltat: „Am trimis zeci de imagini la primărie și nimeni nu vine în zonă să vadă sau să se care cu barca”

  1. Primaria urmeaza sa faca o licitatie se va cauta o firma din Ciacova sa faca un SF+DALI ca apa rezultata din ploi sa fie folosita la irigati.Problema este in atentia primariei si a primarului.Termen de implementare a masuri anul 2139 primavara.Dar asta in cazul in care vom si sprijiniti de guvern si nesabotati de PSD si PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *