APDT Timiș, de utilitate publică

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost declarată, în ședința de guvern de ieri, ca fiind de utilitate publică.

CITEŞTE ŞI: S-a sinucis la doar 21 de ani

„Mă bucur că demersul meu, făcut în urmă cu câțiva ani, când m-am luptat pentru a înființa această asociație importantă pentru dezvoltarea și promovarea turistică a județului nostru, are succes.

Iată că Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost recunoscută de guvernul României ca fiind de utilitate publică. Vom continua activitățile pe care le derulăm în prezent și vom demara noi proiecte turistice, cu impact pozitiv asupra comunității ”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

Printre cele mai semnificative proiecte ale Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș menționăm “Mic dejun la Margina”, “Zilele lacului Surduc”, precum și promovarea obiectivelor turistice din acest județ.

Obținerea acestui statut înseamnă recunoașterea de către autorități a faptului că Aso­­ciația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș se distinge prin gama de interese pe care le promovează și de servicii pe care le prestează pentru comunitate.

De asemenea, organizațiile de utilitate publică au dreptul de a li se atribui în folosință gratuită bunuri proprietate publică și se pot bucura de diverse facilități fiscale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns