S-a sinucis la doar 21 de ani

Un tânăr din orașul arădean Sântana a ales să-și pună capăt zilelor folosind un cuţit.

Student la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Călin, un tânăr de 21 de ani din Sântana, și-a pus capăt zilelor miercuri, 5 decembrie. Trupul neînsuflețit a fost găsit în locuința sa din Sântana. Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuțit. „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, spun polițiștii.

CITEŞTE ŞI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

„O zi extrem de grea”

Vestea i-a șocat pe apropiații lui, la scurt timp după aflarea veștii începând să apară mesajele de condoleanțe pe contul său de pe o rețea socială. „E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles.

CITEŞTE ŞI: Amor pe bani în poarta unui cimitir. „E bordel aici. La câţiva metri, noi ne plângem morţii. E covor de prezervative…”

Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată. E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin.

CITEŞTE ŞI: Stagnare și declin economic în Regiunea Vest

De Călin își amintesc și foștii colegi și profesori din școala generală și liceu, pe care le-a urmat la Sântana. „Ar trebui să fim mai atenți, prezenți, vis-a-vis de cei din jur, și să avem mai multă grijă unii de alții! Să nu tot alergăm aiurea! Dumnezeu să îl aibă în pază! Vestea m-a întristat profund!”, spune unul dintre cadrele didactice, conform aradon.ro.

VEZI MAI MULTE AICI

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.