S-a sinucis la doar 21 de ani

calin sinucidere santana

Un tânăr din orașul arădean Sântana a ales să-și pună capăt zilelor folosind un cuţit.

Student la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Călin, un tânăr de 21 de ani din Sântana, și-a pus capăt zilelor miercuri, 5 decembrie. Trupul neînsuflețit a fost găsit în locuința sa din Sântana. Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuțit. „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, spun polițiștii.

CITEŞTE ŞI: Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi al iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa

„O zi extrem de grea”

Vestea i-a șocat pe apropiații lui, la scurt timp după aflarea veștii începând să apară mesajele de condoleanțe pe contul său de pe o rețea socială. „E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles.

CITEŞTE ŞI: Amor pe bani în poarta unui cimitir. „E bordel aici. La câţiva metri, noi ne plângem morţii. E covor de prezervative…”

Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată. E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin.

CITEŞTE ŞI: Stagnare și declin economic în Regiunea Vest

De Călin își amintesc și foștii colegi și profesori din școala generală și liceu, pe care le-a urmat la Sântana. „Ar trebui să fim mai atenți, prezenți, vis-a-vis de cei din jur, și să avem mai multă grijă unii de alții! Să nu tot alergăm aiurea! Dumnezeu să îl aibă în pază! Vestea m-a întristat profund!”, spune unul dintre cadrele didactice, conform aradon.ro.

VEZI MAI MULTE AICI

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns