Amor pe bani în poarta unui cimitir. „E bordel aici. La câţiva metri, noi ne plângem morţii. E covor de prezervative…”

Parcarea Cimitirului Municipal, de pe strada Baba Novac, s-a transformat de câteva luni buni într-un adevărat bordel în aer liber, după cum îl descriu constănțenii care locuiesc în zona Energia. Noapte de noapte, parcarea se umple de mașini în care, din dragoste sau contra-cost, se consumă partidele de amor.

De când au început lucrările la noul proiect imobiliar din zona Energia, fiind desființate vechile parcări și demolate ruinele fostului complex, „îndrăgostiții” de pe variantă s-au mutat în poarta Cimitirului Municipal, unde o parcare generoasă și prost luminată le oferă condițiile perfecte pentru partidele de sex, scrie constantadeazi.ro.

Chiar dacă la câțiva metri oameni în doliu își plâng morții sau veghează la căpătâiul lor, consumatorii de sex ocazional nu se sfiesc deloc și își văd de treabă. Morții cu morții, viii cu viii! Mai ales că în cele mai multe cazuri, dragostea lor costă și este tarifată la oră. Așa că timpul este prețios, iar parcarea Cimitirului este strategic amplasată chiar lângă cuiburile de prostituate de pe șoseaua de variantă a Constanței – bd-ul Aurel Vlaicu.

În urma înfocaților rămân însă zeci de prezervative folosite, șervețele și tot felul de ambalaje ale produselor de specialitate din sex-shop-uri. Parcarea este aproape acoperită de aceste mizerii, care zac pe caldarâm cu săptămânile.

Singurii care par a fi deranjați sunt unii locatari de peste drum care obișnuiai să își plimbe animalele de companie pe terenul viran din fața parcării, dar și constănțenii care vin să se reculeagă la mormintele celor dragi decedați și îngropați în Cimitirul Municipal.

„Ți se întoarce stomacul pe dos. Când cobori din mașină ți se lipesc efectiv prezervativele pe talpa piciorului, așa de multe sunt… E revoltător ce se întâmplă aici, dar nimeni nu ia nicio măsură. Eu vin în fiecare sâmbătă la cimitir și de fiecare dată este așa. Din păcate, este foarte aglomerată zona și nu am unde lăsa mașina în altă parte”, a declarat Elena, conform romaniatv.net.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns