Am îndeplinit pofta postacilor useriști: iată toate cele trei sentințe din procesul lui Bogdan Nanu!

Am îndeplinit pofta postacilor useriști: iată toate cele trei sentințe din procesul lui Bogdan Nanu!

Așa cum ne așteptam, articolul publicat miercuri seară pe acest site a iscat un scandal uriaș. Suntem conștienți că bomba a căzut din senin și a lăsat pe toată lumea mască, dar ne așteptam la mai mult fair-play din partea fanilor USR PLUS.

În loc să accepte bărbătește că idolii lor au comis-o propulsându-l pe fostul condamnat penal Bogdan Nanu într-o funcție extrem de importantă, aceea de director general al Colterm – companie de termoficare de care depinde, în fiecare iarnă, căldura din locuințele a zeci de mii de timișoreni -, simpatizanții USR PLUS n-au găsit altceva mai bun de făcut decât să nege evidența.

Pe grupul de Facebook USR Timiș Agora, grup asumat de echipa USR PLUS, postacii de serviciu cer cu vehemență probe, nu povești. Asta de parcă nu am fi prezentat suficiente probe, de parcă am fi inventat noi numere de dosare, de sentințe sau plângeri penale.

Ca atare, am decis să le facem pe plac detractorilor noștri și să le prezentăm tot ce și-au dorit: hotărârile judecătorești ale instanței de fond, de apel și de recurs (Judecătoria Timișoara, Tribunalul Timiș, Curtea de Apel Timișoara) din care am tăiat toate numele proprii cu excepția celui al inculpatului și al părții civile.

Am atașat acestui text și printscreen-uri de pe grupul de facebook mai sus menționat, pentru ca sesiunea de întrebări și răspunsuri să fie completă. Lectură plăcută!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Am îndeplinit pofta postacilor useriști: iată toate cele trei sentințe din procesul lui Bogdan Nanu!

 1. Absolut penibili! Dacă cu asta se ocupa USR pe grupuri – sa demonteze un articol de presa – e grav. Dacă ar fi vrut sa se facă detectivi, sa se fi dus la firme specializate. Regret ca i-am votat! Niste (sc)amatori!

 2. In formularul de adeziune al USR se specifica ,,dacă a-ți fost membru PCR sau activist în acest partid „.Deci nu poate fi un fost membru PCR să fie membru USR, dar intreb cu dna .Rodica Militaru este în conducerea USR Timiș?Stiti ca în USR Timiș a ajuns președinte al USR Lugoj o persoană fost activista PCR?Cine este vb.?Dna Delia Barboni care după ce unii colegi din partid au aflat de acest trecut și-a depus demisia de președinte de filiala dar nu si cea de membru și acum votează cine reprezinta la nivel național delegații USR. Eu intreb cum arată adeziunile dumnealor ,au specificat că au fost membrii PCR?Daca nu inseamna ca au mințit!USR partidul oamenilor noi.

 3. Ciprian, chiar l-ai băgat în seamă pe olteanul ăla de Cioroianu? Nu ai văzut că-i maro pe la gură de la atâta usr…..😂💩

 4. Un fost membru PCR poate fi in orice partid, deci si in USR, nu exista interdictie legala, iar un memebru PCR nu inseamna sa fie activist PCR. Asa ca dezinformezi.

 5. Bravo, Nanu era comunist
  A fost si director adjunct pe vremea lui Rrobu, angajat cu state vechi la Colterm
  Drapelul rosu, fost ziar comunist, e mai nou renasterea Banateana dar a moștenit aceleași metehne securiste dâmbovițene.
  Concluzie: usere e de vina, bată-i norocul să-i bată!

 6. Tot respectul domnule Brindescu pentru articolul publicat. Avem atat de mare nevoie de acest gen de investigatie. La vecinii nostri presa independenta incepe sa dispara. Pe foarte putini din noi ii mai intereseaza azi o voce diferita de cea a majoritatii. Vrem doar sa nu ne mai contrazica nimeni. Doar noi detinem adevarul. Doar noi stim cel mai bine ce este de facut pentru ceilalti. Eu cred ca toti politicienii aflati la putere si uneltele lor din administratie trebuiesc tinute sub lupa atent. Demonii autoritarismului si arbirariului specific naturii umane ajunse la putere trebuiesc tinuti sub control. Avem incredere in ei dar ii controlam permanent. Intr-un final nu noi i-am chemat sa ne reprezinte interesele, ei s-au oferit. Atitudinea colegilor talibanizati din usr este o dovada faptului ca partidul nostru merge in deriva. La inceput am crezut ca este din cauza lipsei de experienta, acum, dupa 5 ani de existenta nu observ nici un pic de reflex spre normalitate. Dominic nu reuseste decat sa isi camufleze neputinta sa manageriala prin PR pretentios condimentat cu expresii de genul revolutia bunei guvernari, meritocratie, transparenta, audit, eficienta, responsabilitate, etc, etc. Nu aveam pretentia sau asteptarea ca Dominic sa schime ceva peste noapte dar sa faca un prm pas inainte, vizibil, nu era prea mult. Un prim pas insemna sa ne spuna ce are in cap sa faca. Mai precis, sa ne arate in stilul unui manager nu a unui coach bai baieti si fete asta vreau sa fac in 4 ani si ca sa ajung la acest rezultat voi face asta, asta si asta, la termenele astea, Programul meu zilnic este asta, Urmariti-ma ! Inteleg ca Nanu este reabilitat dpdv penal. Foarte bine ! Are dreptul la o noua sansa insa nu intr-o functie publica de conducere.

 7. Nu-i bine ca l-a dat in vileag pe hot? Trebuia sa nu scrie nimic ca si Tion-ul? Sau trebuia sa-l laude pe Fritz ca a numit un hot cu acte in regula? Vai de capul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *