Sesiune de informare privind legislația în domeniul sănătății publice

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş și Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, organizează în data de 19 februarie, cu începere de la ora 12, un seminar online de informare a agenților economici având ca temă ”Noutăți legislative în domeniul igienei şi sănătății publice”.

În cazul sesiunii de informare vor avea loc prezentări și dezbateri pe teme precum: norme de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei; norme de igienă referitoare la unităţiile sanitare; verificarea periodică de către Inspecţia sanitară de stat judeţeană a respectării condiţiilor igienico-sanitare şi a structurii spaţiilor funcţionale, ţinând cont de profilul de activitate al acestora. Prezentările din cadrul seminarului vor fi susținute de Flavius Cioca, director executiv al DSP Timiș.

”Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată transmiterea de întrebări până cel târziu marți, 16 februarie, la ora 16, astfel încât în cadrul întâlnirii să se răspundă punctual la problemele agenților economici. Evenimentul este organizat pe platforma Zoom, gratuită pentru participanți, care nu necesită crearea unui cont. Participanții vor avea nevoie de un laptop, tabletă sau telefon, conexiune la internet și acces la cameră și microfon. Înregistrarea la eveniment se face accesând linkul: zoom.us/meeting/register/tJMrd-6upzsvGNL2i-6QyoSKbTHQ_6lv_wtr. După înregistrare, participanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment. Link-ul se accesează la data şi ora seminarului”, precizeză CCIA Timiș.

Seminarul face parte din programul anual de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate, organizat de CCIA Timiș în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu, sub egida Instituției Prefectului. Informații suplimentare pot fi solicxitate la nr. tel. 0372.185.285 sau prin e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Cristina Coroian.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns