Alertă alimentară în România: pește retras de pe rafturi, după ce ANSVSA a descoperit Listeria în compoziţie

Alertă alimentară în România: pește retras de pe rafturi, după ce ANSVSA a descoperit Listeria în compoziţie

Alertă alimentară în România: pește retras de pe rafturi, după ce ANSVSA a descoperit Listeria în compoziţie.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului Burren Eco Somon Afumat, de 90 de grame, ca urmare a prezenţei Listeria monocytogenes în compoziţie, informează Agerpres.

Alertă alimentară: în ce magazine se poate returna produsul

Magazinele în care se poate returna produsul sunt: Biocorner Dorobanţi, Biocorner Jolie Ville şi Biocorner Corbeanca. Potrivit unui anunţ al Autorităţii, postat luni pe pagina oficială de Internet, cei care au cumpărat acest produs sunt sfătuiţi să nu îl consume şi să-l returneze la magazinele Biocorner până la data de 28 februarie 2022.

CITEȘTE ȘI: Un tramvai a deraiat și a retezat un stâlp de beton. La un pas de tragedie, în vestul țării (Video)

„Vă informăm că Biocorner, ca urmare a notificării primite din partea producătorului Burren Smokehouse, a iniţiat retragerea de la comercializare şi de la client a articolului (…) Burren Eco Somon Afumat 90 g (…) Motiv retragere: prezenţa Listeria monocytogenes.

În cazul în care aţi cumpărat produsul respectiv, vă rugăm să nu-l consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Biocorner până la data de 28.02.022, urmând să primiţi contravaloarea lui”, se menţionează în informarea ANSVSA.

Produsul are codul de bare 5390780000105, face parte din Lotul 28802, iar data de expirare a acestuia este 12 ianuarie 2022.

stiripesurse

Foto: antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Alertă alimentară în România: pește retras de pe rafturi, după ce ANSVSA a descoperit Listeria în compoziţie

Lasă un răspuns