Un tramvai a deraiat și a retezat un stâlp de beton. La un pas de tragedie, în vestul țării (Video)

Un tramvai a deraiat și a retezat un stâlp de beton. La un pas de tragedie, în vestul țării (Video)

Un tramvai a deraiat și a retezat un stâlp de beton. La un pas de tragedie, în vestul țării. Un tramvai cu pasageri care circula pe Calea Radnei, în municipiul Arad, a deraiat şi a lovit un stâlp din beton care susţinea reţeaua electrică, pe care l-a dărâmat. Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit, chiar dacă în tramvai se aflau mai mulți pasageri.

CITEȘTE ȘI: La furat de butelii în centrul Timișoarei. Hoții au fost filmați. VIDEO

„Din fericire, avem doar pagube materiale. Tramvaiul a fost avariat şi urmează să fie tractat în depou”, a declarat directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja

Un tramvai deraiat oprește circulația pentru cel puțin o zi

Din cauza accidentului, circulația tramvaielor în cartierul Micălaca va fi sistată cel puţin o zi, călătorii urmând să fie transportaţi cu autobuze. Echipele tehnice ale Companiei de Transport Public Arad trebuie să refacă reţeaua de alimentare cu electricitate înainte ca circulaţia tramvaielor să poată fi reluată.

CITEŞTE ŞI: Autorizații în timp record pentru firmele consilierului personal al primarului Timișoarei

Pe calea Radnei, sensul de mers spre centrul municipiului Arad, este afectat şi traficul rutier, fiind închisă o bandă de circulaţie pentru a se asigura intervenţia echipelor tehnice. Poliţiştii dirijează circulaţia în zonă.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns