Şi-a dat întâlnire cu o tânără, dar s-a ales cu un pumn în faţă şi cu portofelul gol

Şi-a dat întâlnire cu o tânără, dar s-a ales cu un pumn în faţă şi cu portofelul gol

Şi-a dat întâlnire cu o tânără, dar s-a ales cu un pumn în faţă şi cu portofelul gol. În data de 11 februarie 2022, în jurul orei 06:50, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 32 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, a contactat o tânără pe o platformă online, cu care urma să se întâlnească la o adresă din municipiul Deva.

Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunțul publicat (fiind, de fapt, un tânăr) şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis ușa cu cheia și i-a solicitat o sumă de bani „pentru deranjul creat”. Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feței și deposedat de portofel.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma cercetărilor, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunilor reclamate.

Acesta este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Satu Mare, faţă de care poliţiştii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

CITEŞTE ŞI: Autorizații în timp record pentru firmele consilierului personal al primarului Timișoarei

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns