Alegeri la GAL

Reprezentații Grupurilor de Acțiune Locală din vestul țării (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș) s-au reunit într-o ședință de lucru la Recaș, unde s-au discutat detaliile organizării Adunării Generale a Federației Naționale a GAL-urilor, care va avea loc în 17 ianuarie la Sinaia.

CITEȘTE ȘI: Accident pe Autostrada A1. Două persoane au murit şi două sunt rănite după ce o maşină a fost lovită de un TIR

În acest sens, reprezentații celor 16 grupuri de acțiune locală care au luat parte la întâlnire, dintr-un total de 19, au decis în unanimitate susținerea moțiunii depuse de Alexandru Potor pentru funcția de președinte al Federației Naționale.

CITEȘTE ȘI: Aproape 800 de mici afaceri din Timiş sunt în pericol să dispară!

“Cred că susținerea moțiunii lui Alexandru Potor este cel mai bun lucru pentru toate grupurile de acțiune locală din România.

Vorbim despre un om cu experiență, care a mai condus această federație și care înțelege foarte bine cum trebuie să funcționeze lucrurile, ceea ce trebuie să facem pentru a fi eficienți în depunerea de proiecte și accesare a fondurilor europene.

CITEȘTE ȘI: Alertă medicală în toată țara

Revenirea lui Alexandru Potor ar coincide cu această perioadă a negocierilor pe buget pentru următorul exercițiu financiar, domeniu pe care îl stăpânește foarte bine”, a spus Cătălin Tiuch (foto), reprezentantul GAL Colinele Recaș.

Alexandru Potor a fost președinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România, iar în ultima perioadă a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns