Carnagiu pe şosea. Patru morţi după două accidente cumplite produse în acelaşi timp

accident mehedinti 2

Patru oameni şi-au pierdut viaţa, în această dimineaţă, pe şoselele din Mehedinţi, după două accidente cumplite produse aproape în acelaşi timp, în zone diferite.

Unul dintre accidente s-a produs pe DN 6, în Orşova, iar al doilea pe centura oraşului Drobeta Turnu-Severin.

Accidentul produs în municipiul Orşova s-a soldat cu patru victime, dintre care două încarcerate.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au intervenit la faţa locului şi au acţionat pentru descarcerarea celor două victime prinse între fiarele contorsionate.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa. Alţi doi oameni, implicaţi în accident, au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR, în accidentul din Orşova au fost implicate două autoutilitare care s-au ciocnit frontal pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

Al doilea accident s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin, unde Detaşamentul Drobeta a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, una SMURD şi una de descarcerare.

Acolo au fost trimise şi două ambulanţe de la SAJ.

În urma accidentului, două persoane au fost încarcerate, notează news.ro.

„Cele două persoane aflate în stare de inconştienţă au fost descarcerate de către pompieri. Ambele au fost declarate decedate de către echipajele medicale”, au spus reprezentanţii ISU Mehedinţi.

Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe E70 (Centura Drobeta Turnu-Severin) au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

Pe fondul unei depăşiri neregulamentare, autoturismul a pătruns pe constrasens, unde s-a ciocnit cu autoutilitara, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *