„Ai zis c-o dăm parte-n parte!”. Elevă de 12 ani, bătută de o colegă mai mare chiar sub ochii părinţilor, pe stradă, în vestul țării

Elev surprins la școală cu un cuțit asupra sa, în vestul țării

Scene şocante pe o stradă din Hunedoara. O elevă de 12 ani a fost luată la palme de o colegă cu doi ani mai mare, chiar sub ochii colegilor şi ai părinţilor. A fost nevoie de intervenţia mai multor persoane pentru a o potoli pe adolescenta agresivă.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, pe bulevardul Rusca, din municipiul Hunedoara. După terminarea orelor de curs, cele două fete au început să se certe. În scurt timp, una dintre ele a văzut negru în faţa ochilor şi a început să o ia la palme pe cealaltă, conform observatornews.ro.

Ai zis c-o dăm parte-n parte! Nu am zis… Nu înţelegi!

Scena violentă a avut loc chiar sub privirile colegilor şi ale părinţilor.

După ce au văzut că adolescenta agresivă este pusă pe scandal, unul dintre tineri, dar şi câţiva părinți au intervenit pentru a o potoli pe fată.

Hei! Ce faci? Hei! Ce faci? Ce înseamnă asta? Băi… îţi dau una.

Ce te-a apucat? Nu-i voie! De ce o baţi pe Patric?

Ca să ştie!

Nu-i voie! Băi… de ce o baţi?

Îţi *** un pumn în gură acum de crapi.

Nu-i voie, mă! Las-o în pace!

Poliţia și protecţia copilului au demarat anchete

După ce imaginile cu agresiunea au apărut pe reţelele de socializare, poliţia, dar şi protecţia copilului s-au autosesizat şi au demarat anchete.

Carla Strujan, IPJ Hunedoara: Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Hunedoara, a fost agresată fizic de către o altă minoră, în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate.

CITEȘTE ȘI: Un eurodeputat german atacă România: „Cum s-a putut așa ceva, o țară cu așa infrastructură, corupție, să fi fost primită în UE?”

Cristina Chirilă, DGASPC Hunedoara: Situaţia se află în evaluarea specialiştilor Direcţiei. Se colaborează cu unitatea şcolară, SPAS-ul din cadrul Primăriei şi organele de poliţie, urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi continuă cercetările în acest caz.

Imagine de generic


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *