ACS Poli Timişoara face apel la suporteri

Adrian Neaga Poli Timisoara

ACS Poli Timişoara primeşte sâmbătă, de la ora 18, vizita Concordiei Chiajna, în etapa a şaptea din play-out-ul Ligii I la fotbal. Dacă va învinge, echipa alb-violetă va egala la puncte gruparea ilfoveană. Adrian Neaga a făcut un apel la cei care susţin prim-divizionara de pe Bega, dorind ca aceasta să fie susţinută de cât mai mulţi suporteri la importantul duel cu Concordia.

„Ne aflăm în faţa unui meci foarte important, dar nu decisiv. Toată lumea trebuie să ştie că suntem foarte concentraţi pentru joc. Fotbaliştii noştri s-au pregătit foarte bine, dar nu vreau să se creeze o presiune în plus, de ca şi cum ar fi un meci capital. Este un joc important, dar nu decisiv.

În total, sunt 24 de puncte puse în joc. Se poate întâmpla orice după meciul de sâmbătă. Poţi câştiga şi apoi să retrogradezi, poţi să pierzi şi în cele din urmă să te salvezi. Pe această cale, fac un apel către toţi cei care iubesc această echipă să vină alături de băieţi să-i susţină. În fond, este vorba despre echipa comunităţii.

Suntem singura formaţie care a plecat de la zero. Am îndurat foarte multe greutăţi în acest sezon. Licenţa se va obţine sută la sută, mai trebuie să ne salvăm din punct de vedere sportiv. Băieţii au înţeles că sunt probleme, dar ele se vor rezolva până la urmă. Important este să jucăm cu aceeaşi dorinţă cu care am evoluat în special în repriza a doua cu Dinamo. Dacă vom juca aşa sigur ne vom salva!”, a declarat antrenorul Adrian Neaga.

„Există o presiune din cauza faptului că nu am învins de şase luni, ne gândim inevitabil la cele 15 meciuri fără victorie. Suntem pe un loc pe care nu şi-l doreşte nimeni din clubul nostru, însă prestaţia din meciul cu Dinamo ne dă încredere, mai ales că suntem într-o nouă formulă. Cred că Adrian Neaga ne-a adus mai multă încredere, iar asta se va vedea şi în meciurile următoare!”, a spus, la rândul său, mijlocaşul Andrei Artean.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *