Chirii mai mici pentru spaţiile din Bastion

O nouă săptămână culturală în organizarea Consiliului Judeţean Timiș

De mai mulți ani, Consiliul Județean Timiș se străduiește să închirieze spațiile pe care le are în proprietate în incinta Bastionului Theresia.

Acesta nu a devenit, așa cum se intenționa, un centru de atracție pentru întreprinzători și turiști, iar unul dintre motive a fost prețul prea ridicat al chiriei. CJT deține cinci spații generoase, în care ar putea fi amenajate restaurante sau baruri, dar se pot defășura și activități de creație și interpretare artistică; activități privind informațiile și comunicațiile; activități privind intermedieri financiare si asigurări; activități privind tranzacții imobiliare; activități profesionale, știintifice și tehnice (cu excepția celor veterinare); activități de servicii administrative și de servicii-suport.

Licitațiile organizate până în prezent nu au reușit să tenteze nici un doritor, astfel că aleșii timișeni au aprobat, ieri, scăderea prețurilor cu circa 30-40 la sută, bazându-se pe un nou raport de evaluare. Prețurile actuale de pornire a licitației pleacă de la 37 de lei/mp/lună, față de 66 de lei/mp/lună, cât fusese anterior.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Chirii mai mici pentru spaţiile din Bastion

Lasă un răspuns