Acesta este câştigătorul contractului pentru realizarea Centurii de Sud a Timişoarei. Când va fi gata

centura de sud 1

A fost anunţat câştigătorul contractului pentru realizarea Centurii de Sud a Timişoarei: oferta depusă de TIRRENA SCAVI S.p.A, valoarea de semnare fiind de 272.432.921,95 lei, fără TVA.

Rezultatul procedurii de atribuire a contractului Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire a Municipiului Timișoara Sud a fost comunicat astăzi, 27.02.2018.

Durata contractului este de 150 luni, din care 6 luni proiectare, 24 luni execuţie şi 120 luni perioada de notificare a defecţiunilor (garanţie conform duratei ofertate în cadrul factorului de evaluare).

Citeşte şi: Culmea nepotismului! Fiica, fiul și nora unui primar din Timiş, angajați simultan la primărie

Contractul va putea fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea eventualelor contestaţii.

„Obiectul contractului este proiectarea şi execuţia a 25.690 km de drum național nou la standarde europene. Pe lângă beneficiile locale, acest proiect are ca principal scop fluidizarea traficului intern dar şi acelui internaţional de tranzit care intră în țară prin zona Stamora-Moravița, se desfășoară pe DN 59, ajunge în zona Timişoara și se îndreaptă către centrul țării pe DN 6 sau pe sectoarele de autostradă Arad – Timișoara – Lugoj”, a anunţat DRDP Timişoara.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *