Condițiile meteo au afectat mai multe curse aeriene

zboruri anulate

În această perioadă, Aeroportul Internațional Timișoara funcționează în parametri normali, specifici sezonului rece. Pe timp de iarnă, zborurile pot suferi întârzieri de 15-20 de minute din cauza operațiunilor de degivrare și antigivrare care se fac la aeronave, înainte de decolare.

Intervenția umană este însă extrem de limitată atunci când natura este capricioasă, așa cum se întâmplă, de regulă, în anotimpul rece sau când se dezlănțuie furtuni.

Zilele trecute, de exemplu, două aeronave au ajuns la Timișoara din cauza vremii nefavorabile de la destinație.

Astfel, cursa Munchen-Sibiu a companiei Lufthansa a ajuns la Timișoara la ora 18,19, iar pasagerii au fost debarcați și au plecat spre Sibiu cu autocarele.

De asemenea, cursa Ryanair de la Londra Stanstead la Sofia a aterizat la Timișoara la ora 21,33 din cauza condițiilor meteo nefavorabile din capitala Bulgariei.

Cei 175 de pasageri au fost debarcați, 62 dintre aceștia au ales să plece cu autocarul spre Sofia, restul rămânând peste noapte la Timișoara şi plecând, în cursul zilei de marţi.

Alte patru zboruri regulate de la și spre Aeroportul Timișoara au fost afectate. Astfel, din cauza condițiilor meteo din București, cursa ROT 607 Otopeni – Timisoara a avut o întârziere la sosire de peste 80 de minute, întârzierea afectând implicit și zborul retur ROT608 Timișoara-Otopeni.

De asemenea, cursa RYR 309 Otopeni- Timisoara a înregistrat o întârziere de 88 minute, tot din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din București.

Cursa retur, Ryanair 4WK Timişoara-Otopeni a decolat spre București cu o întârziere de 135 de minute, însă după 60 de minute s-a întors din zbor din cauza vizibilității scăzute din aeroportul Capitalei. Pasagerii au fost debarcați și au rămas la Timișoara, urmând să fie redirecționați spre o altă cursă a companiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns