Accidentat grav, un tânăr de 17 ani a fost părăsit pe marginea drumului. Familia cere ajutor

accident noaptea

Luni seara, între orele 22 și 22,30. R.Z., un tânăr de 17 ani, elev, a fost accidentat foarte grav de un autoturism. Evenimentul s-a produs în municipiul Arad, în zona Lidl din cartierul Micălaca (Calea Radnei).

Mama băiatului a povestit că tânărul și-a condus prietena spre casă. „La întoarcere, pe trecerea pentru pietoni din fața magazinului Lidl, la intersecția străzii Pășunii cu Calea Radnei, pe o ploaie torențială, când se afla la penultimele două linii ale trecerii (s-a asigurat în prealabil), a văzut două faruri ale unei mașini care circula cu viteză, după care a fost lovit. A fost izbit și aruncat metri buni și fiind lovit la cap și-a pierdut cunoștința. Totuși, a reușit să audă, la un moment dat, două voci de bărbați, tineri, care își vorbeau, spunându-și unul celuilalt că trebuie să îl așeze pe marginea trotuarului că altfel înfundă pușcăria. După ce l-au târât acolo, au fugit. Copilul meu s-a dezmeticit puțin și a reușit să-și sune prietena și să-i spună că a fost accidentat. Aceasta a venit la fața locului alături de părinți și au sunat la 112” a declarat mama băiatului, pentru specialarad.ro.

Noi aventuri prin centrul Timişoarei

La această oră, adolescentul rănit se află în spital, având fractură de mandibulă, traumatism cranio-cerebral deschis și escoriații.

Familia imploră după ajutor și roagă toți cetăţenii care ar putea oferi detalii despre cele întâmplate să sune la poliție. Se pare că oamenii legii au deja o pistă, anchetatorii dispunând de imagini video surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Sursa: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *