Accident groaznic pe o șosea din Timiș. TIR-ul a spulberat tot

accident TIR masina

Ciocnire teribilă  pe șoseaua care asigură trecerea dintre județe Timiș și Caraș-Severin. Accidentul a avut loc în apropierea localității Lugojel. Un bărbat în vârstă de 37 de ani care conducea dinspre Lugoj spre Caransebeș a pierdut controlul volanuluii și a intrat pe contrasens. Din direcția opusă venea în acel moment un tir, de care autoturismul s-a izbit frontal.

CITEȘTE ȘI: Înfiorător! „Colonii de gândaci negri și roșii”, găsite de OPC în 20 de restaurante dintr-un mall. Le-au închis pe loc! VIDEO

În urma impactului autoturismul a fost aruncat peste cap pe câmpul din apropierea șoselei, iar bucăti din acesta s-au împrăștiat peste tot pe șosea. Șoferii care circulau în acel moment pe șosea au pus mâna pe telefon și au sunat la 112, notează realitatea.net

Accidentul a avut loc în apropierea localității Lugojel. Un bărbat în vârstă de 37 de ani care conducea dinspre Lugoj spre Caransebeș a pierdut controlul volanuluii și a intrat pe contrasens.

Din direcția opusă venea în acel moment un tir, de care autoturismul s-a izbit fron

Ajunsi la fața locului medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul din autoturism.
Politistii au inceput cercetarile, iar pe perioada in care aceștia au făcut măsurătorile circulația în zonă a fost blocată. Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate cum a avut loc accidentul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns