Înfiorător! „Colonii de gândaci negri și roșii”, găsite de OPC în 20 de restaurante dintr-un mall. Le-au închis pe loc! VIDEO

Comisarii de la Protecția Consumatorului au amendat miercuri cu 30.000 de lei un mall și au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri și roșii”, anunță Mediafax.

Comisarul-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat, miercuri, că restaurantele rămân închise până la remedierea situației.

„În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (…) și s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri și roșii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Radu.

VIDEO AICI!

Comisarul Mircea Radu a mai declarat că a dispus să fie făcute acțiuni de dezinfectare, iar restaurantele din mall-ul clujean rămân închise până la remedierea situației, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Înfiorător! „Colonii de gândaci negri și roșii”, găsite de OPC în 20 de restaurante dintr-un mall. Le-au închis pe loc! VIDEO

  1. DAR NUMELE MALL-ului este secret ?????????????????????

    Acesta este jurnalism onest, să nu cumva să fie stricat numele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns