Înfiorător! „Colonii de gândaci negri și roșii”, găsite de OPC în 20 de restaurante dintr-un mall. Le-au închis pe loc! VIDEO

gandaci 1

Comisarii de la Protecția Consumatorului au amendat miercuri cu 30.000 de lei un mall și au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri și roșii”, anunță Mediafax.

Comisarul-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat, miercuri, că restaurantele rămân închise până la remedierea situației.

„În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (…) și s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri și roșii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Radu.

VIDEO AICI!

Comisarul Mircea Radu a mai declarat că a dispus să fie făcute acțiuni de dezinfectare, iar restaurantele din mall-ul clujean rămân închise până la remedierea situației, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Înfiorător! „Colonii de gândaci negri și roșii”, găsite de OPC în 20 de restaurante dintr-un mall. Le-au închis pe loc! VIDEO

  1. DAR NUMELE MALL-ului este secret ?????????????????????

    Acesta este jurnalism onest, să nu cumva să fie stricat numele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *