Accident cumplit pe șoseaua care leagă Timișoara de Cenad. Un mort și răniți, printre care un copil

Un grav accident de circulație a avut loc pe raza localității Becicherecul Mic. Din primelele informații, se pare că un șofer care venea dinspre Timișoara a intrat într-o depășire riscantă.

CITEȘTE ȘI: Atenție de unde vă cumpărați mâncarea. Nereguli la supermarketuri, restaurante și terase, în Timiș

Poliția efectuează cercetări, dar primele date concrete se referă la un tânăr de 21 de ani  care  a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timișoara spre Sânnicolau Mare, iar la un moment dat, a pătruns pe sensul opus de mers și a parasit partea carosabilă, izbindu-se de un copac ornamental. În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 51 de ani, pasager în dreapta față și rănirea unei femei în vârstă 46 de ani și a unui minor de 13 ani.

Se pare că totul a avut loc după ce conducătorul auto al uneia dintre mașiniile pe care le depăsea a virat spre stânga, moment în care cel aflat în depășire s-a speriat și a pierdut controlul volanului. A ieșit de pe șosea iar autoturismul condus de el s-a izbit de un copac.

În urma impactului pasagerul aflat pe locul din dreapta a murit, iar alte două persoane, printre care un copil de 13 ani, au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital.

Polițiștii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhiva


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Cristi Brincovan 7 septembrie 2021
Magaria asta cu deschiderea unui dosar de "ucidere din culpa" este o bataie de joc. Deci nu e de-ajuns necazul accidentului nu e suficient in sine napasta asta voi mai puneti un cui in inima omului. Curat comunism.