Atenție de unde vă cumpărați mâncarea. Nereguli la supermarketuri, restaurante și terase, în Timiș

controale piete

DSVSA Timiș continuă seria de controale oficiale la unităţile de alimentație publică din Timișoara și în localitățile din județ, pentru a se asigura ca operatorii din industria alimentară respectă normele și cerințele de igiena alimentară și pentru ca toți cetățenii să consume alimente sigure.

CITEȘTE ȘI: Miniștrii USR PLUS și-au dat demisia din Guvern. Barna: „Așa nu se mai poate!”

Medici veterinari oficiali și ingineri specialiști din DSVSA Timiș au desfășurat în unități de alimentație publică 14 acțiuni de control și verificare .

Au fost controlate:

-Șapte supermarketuri și s-a dat un avertisment pentru păstrarea pungilor de bomboane, cu termen de valabilitate depășit, în alt spațiu decât în cel special amenajat, destinat subproduselor.

-Un restaurant ai cărui patroni s-au ales cu un avertisment.

-Un fast food unde s-au descoperit condiţii de depozitare necorepunzătoare a produselor alimentare și manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

Au mai fost verificate două piețe agroalimentare, o cantină și două unități de comerț cu amănuntul. În cazul acestora ultimelor două, s-au dat amenzi de 20.000 lei pentru condiţii de depozitare necorepunzătoare a produselor alimentare și produse alimentare etichetate necorespunzător


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Atenție de unde vă cumpărați mâncarea. Nereguli la supermarketuri, restaurante și terase, în Timiș

  1. Kaufland str.Gh.Lazar  cosurile din interiorul magazinului fff murdare,cit despre wc-uri te imbolnavesti doar deschizînd uss ,nici poveste sa le folosesti, mizerabile. Nu am vazut in Germania ,Austria  atit de murdare.DSV-ul se pare ca faca controale doar de unde pica bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *