A făcut praf un bar din vestul țării. Isprava unui bărbat supărat că nu mai e lăsat să bea

Scene desprinse parcă din Vestul Sălbatic, într-un oraș din vestul țării. Pentru că nu a mai primit de băut, un bărbat a distrus mobilierul dintr-un bar și de pe terasa acestuia. Polițiștii l-au prin și l-au reținut.

CITEȘTE ȘI: Accident teribil în Banat: autoturism strivit sub un TIR. Victime încarcerate

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce se afla într-un bar din municipiul Deva, deoarece nu a mai fost servit de către angajata societății, a distrus mai multe bunuri din incinta barului, precum și mai multe mese şi scaune de pe terasa localului.

În urma activităților întreprinse, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat și au depistat persoana bănuită de comiterea faptelor reclamate. Acesta este un bărbat din din municipiul Deva, în vârstă de 48 de ani, cu privire la care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Față de bărbat, poliţiştii au  luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

 

0 Comments

No Comment.