Harald Fridrich, acontat de Ripensia

Harald Fridrich

Ripensia Timișoara a semnat astăzi un contract valabil pe trei ani cu jucătorul Harald Fridrich. Fundașul născut pe 20 februarie 1998 este un produs al fotbalului timișorean.

El a fost lansat în fotbalul mare de ACS Poli, club la care a debutat în prima ligă în 2016. Pe perioada junioratului, Fridrich a evoluat la naționalele U17 și U18 ale României.

După despărțirea de ACS Poli a fost legitimat la CSM Lugoj și Mama Mia Becicherecu Mic, pentru ca în ultimul an să joace în Liga a IV-a Timiș, la ACS Carani.

Harald Fridrich a spus următoarele pentru site-ul oficial al Ripensiei: ”Este o șansă foarte mare pentru mine de a reveni în prim-plan și a-mi demonstra potențialul. Îmi place atmosfera de la Ripensia, îmi place acest proiect și sunt convins că aici se poate crea o echipă competitivă”.

Tot începând de astăzi, în cadrul academiei clubului Ripensia activează un nou tehnician. Este vorba despre Alexandru Vlăduți, născut pe 26 mai 1989. Acesta a fost jucător la Chimia Râmnicu Vâlcea și Minerul Lupeni, iar în urmă cu un deceniu a evoluat la Pandurii Târgu Jiu, în prima ligă a fotbalului românesc. Vlăduți va prelua grupa 2008.

”Este o onoare că mă voi alătura Academiei, abia aștept să mă apuc de treabă la un club de prestigiul Ripensiei. Este o provocare pentru mine că pot face parte dintr-un proiect ambițios, de perspectivă”, a spus Alexandru Vlăduți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns