Accident teribil în Banat: autoturism strivit sub un TIR. Victime încarcerate

accident sadova

Salvatorii au fost chemați să intervină la un accident  rutier produs pe DN6, pe raza localitții Sadova Veche, între un TIR și un autoturism, cu 2 victime încarcerate. Au ajuns acolo, de urgență,  Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu 2 echipaje de pompieri și un echipaj SAJ.

O victima a fost descarcerată și e conștientă, aceasta fiind transportată la CPU Caransebeș cu o ambulanță SAJ, cea de-a două victima este în stare inconștiență, încarcerată.

Persoană extrasă din autoturism și căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare este intubata și transportată la spital.

Ambele victime au fost ocupanți ai  autoturismului implicat în accident.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Accident teribil în Banat: autoturism strivit sub un TIR. Victime încarcerate

  1. Dupa cum circula cei cu tir-urile,nici nu-i de mirare…Azi,pe centura,la sensul giratoriu de la Covaci,unul ca asta,a intrat in intersectie pe banda 1 si a vrut sa iasa direct pe banda 2,care evident era ocupata,fara sa se asigure catusi de putin,si tot el claxona,de parca toti trebuiau sa se fereasca din calea lui si ei erau vinovati ca lui i se termina banda dupa intersectie.Cu asa specimene la volan nimic nu e de mirare…

Lasă un răspuns