Festivalul micilor, la Timișoara. Concurs: ”Câți mici poți mânca în 5 minute?”

Festivalul micilor, la Timișoara. Concurs: ”Câți mici poți mânca în 5 minute?”

Un eveniment care aduce în prim-plan micii va avea loc la sfârșitul săptămânii la Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri. La început de octombrie, când sezonul grătarelor se apropie de final, compania Nora Carmangerie și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș și-au propus să celebreze printr-un eveniment în stil specific românesc tradiționalii mici, acompaniați în general de-o bere rece..

”Programul festivalului este unul interactiv și antrenant, care să atragă mai multe categorii de vârstă. Astfel, vor fi organizate: degustări cu vânzare la preț de producator, în cadrul strandurilor producătorilor locali; program artistic (dansatori și interpreți de muzică popupară); tombolă cu premii; concursuri cu premii de mâncat mici și cârnați.

Vor fi amenajate un spațiu de joacă și ateliere pentru copii iar o echipă de animatori va încuraja participarea familiilor cu copii. Programul este următorul: vineri, între orele 13-21, sâmbătă și duminică între orele 11-21.

În fiecare din cele trei zile, de la ora 16 va avea loc concursul cu premii ”Câți mici poți mânca în 5 minute?”. Se pot înscrie 5 participanți din mulțime care vor încerca să mănânce cât mai mulți mici într-un interval de 5 minute, iar câștigătorul va primi o diplomă și un voucher în valoare de 300 lei pentru cumpărături în magazinele Nora Carmangerie”, transmite CCIA Timiș.

În vederea respectării prevederilor legale în vigoare privind distanțarea socială, pentru asigurarea accesului expozanților și a vizitatorilor s-au luat toate măsurile necesare impuse, mai pre=cizează CCIA Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns