Liberalii îl vor pe Titu Bojin preşedinte la Consiliul Judeţean Timiş!

cjt

La Consiliul Judeţean Timiş începe să prindă contur o formulă ce părea fantezistă imediat după încheierea alegerilor. Conform acesteia, noua majoritate s-ar constitui din PNL-UNPR-PMP, iar preşedinte al CJT ar urma să fie… tot Titu Bojin!

Dacă la început această variantă era vehiculată mai mult ca bârfă, iată că au apărut poziţii oficiale care susţin o astfel de majoritate. Dănuţ Groza, secretar general al PNL Timiş, spune că liberalii îşi doresc cu orice preţ să ajungă în administraţia judeţului, fiind dispuşi pentru aceasta să cedeze funcţia de preşedinte.

„Soluţia optimală pentru noi ar fi să avem preşedintele, dar dacă nu se poate, ne putem mulţumi şi cu altceva. Important este să facem parte din guvernarea judeţeană, pentru că ne-am săturat să stăm patru ani în opoziţie şi să fim ocoliţi la împărţirea banilor”, a declarat Dănuţ Groza, fiind în asentiment şi cu alţi primari care împărtăţesc această formulă dar nu vor să o declare public.

Avem tineri care ştiu, vor şi pot. La 24 de ani, are 350 ha de teren şi 50 de vaci!

Mai mult, nici PMP nu refuză o astfel de variantă. Roxana Iliescu, preşedinta PMP Timiş, a declarat că a purtat unele discuţii cu liderii PNL şi că se încearcă o majoritate care să cuprindă şi UNPR: „Deocamdată, purtăm discuţii. Vrem să ne maximizăm munca şi să creăm o majoritate din care noi să obţinem un post de vicepreşedinte la consiliul judeţean şi unul de viceprimar la Timişoara. Nu am avut discuţii cu Titu Bojin, dar dacă ne vom convinge că se vor promova proiectele noastre, suntem deschişi la o susţinere. Tot la fel de bine luăm însă în calcul şi rămânerea în opoziţie”.

În aceeaşi idee se situeză şi Marius Dugulescu, liderul PMP Timişoara: „Majorităţile nu se pot constitui fără noi şi ceilalţi actori politici trebuie să ţină cont de asta. Ne dorim un post de vicepreeşdinte la CJT şi unul de viceprimar la Timişoara, dar cred că mai importante decât funcţiile sunt proiectele pe care le avem de transpus în practică”.

Cheia acestei formule se pare că stă la Ion Răducanu, al cărui singur vot ar putea înclina balanţa în favoarea PSD, care ar avea 19 mandate, dacă preşedintele UNPR Timiş votează alături de PSD şi ALDE. Răducanu este însă partener de afaceri cu Dan Popa, copreşedinte PNL Timiş, lucru care întăreşte şi mai mult varianta cu Titu Bojin preşedinte la CJT.

De cealaltă parte, Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, spune că există o alianţă la nivel naţional între PSD, ALDE şi UNPR, care va fi materializată şi în plan local: „Sunt protocoale naţionale. Eu stau calm, văd că alţii se agită. Cred că trebuia să se agite şi să câştige alegerile în judeţ, nu acum. Liberalii se bucurau încă de duminică-seara că au câştigat la CJT, când lucrurile nu erau de fapt aşa. Au fost şi ei ca Mircea Geoană când se bucura că ajuns preşedintele României”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Liberalii îl vor pe Titu Bojin preşedinte la Consiliul Judeţean Timiş!

  1. Nu a fost suficient faptul ca liberalii s-au facut pres ,au acceptat un individ cu probleme penale , impus de Blaga ,care era huiduit de oameni cand urca pe scena ..acum vin liberalii cu alta mizerie ..sper sa nu fie adevarata povestea asta cu dorintele domnului Popa ,care in loc sa isi dea demisia inca mai face pe papusarul sef..rusine ! Votul populatiei nu conteaza?Voi in slujba cui sunteti ? Lumea s-a saturat de Bojin si problemele lui penale ! E limpede?

  2. Ce tot vorbiți de PNL , voi toti romani ati votat comunismul care au adus România in halul asta , Vaisamar …cat de curând o sa se faca iara revoluție ca in 89 , nu se poate sa ne conducă iara niste comuniști , corupți si pușcăriași !!!!

    1. Corect, sa nu lasam coruptii de la PSD sa conduca judetul, sa-i lasam pe cei de la PNL sa-i puna pe popoviciu si bojin……..halal alternativa anticomunista…….

  3. PeNibiL!!!!
    Nu au inteles nimic din palma peste bot luata de la oameni….., schimbati un penal (popoviciu) cu alt penal macaragiu, in ritmul acesta la alegerile din toamna vor avea sub 10%.
    Moarte usoara PNL.

  4. Fosilele nu vor sa plece ,,,,,,PNL PSD UDMR nu ati vazut oamenii sau invatat au o vorba aia noi o sa fure mai mult ca aia vechii aici au dreptate dar noi ne mai gandim ca unul nou nu prea cunoaste ii frica na sa vedem ce naiba face ala nou si uneori ii bine uneori rau dar partidele vechi oricum le-ai intoarce tot rau o sa fie pt noi si bine pt ei >

  5. este prea putin un consilier cu dosar la D N A , mai vor unul , unde sunt 2 puterea creste ma refer la zvonistica alin si bojin, dar nu cred ca pnl mai repeta greselile trecutului recent, ar fi 100 % esec in toamna.

  6. Astia-s chiar TÂMPIȚI! mai lipsește sa îi pupe în cursul pe jegurile de psd-istii ni fac dobitocul pentru ciolan?Pina și. ..prostituție politica!Scârbă e puțin spus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *