16 primari timişeni vor să iasă din mizerie

groza

Nu mai puţin de 16 primari din Timiş se întâlnesc, joi, la Sânnicolau Mare, pentru a lua o decizie în privinţa soluţionării problemei ridicării gunoiului.

Deocamdată, localităţile din Zona 2 Sânnicolau Mare se descurcă prin forţe proprii, după ce a fost reziliat contractul cu operatorul Brai-Cata, care a provocat multe nemulţumiri.

„Funcţionăm în situaţie de urgenţă, folosindu-ne de operatorul consiliului local. Am aflat, însă, de la ADID că vor ca să se organizeze două licitaţii, una pentru desemnarea unui operator provizoriu şi alta, pentru unul definitv. Eu unul, personal, nu sunt de acord cu aşa ceva, pentru că oamenii nu vor mai înţelege nimic, vor fi total bulversaţi din cauza atâtor operatori şi de aceea am şi iniţiat această întâlnire a primarilor.

Putem să rămânem în regim de situaţie de urgenţă, să ne descurcăm noi înşine o vreme, dar să se organizeze rapid lictaţia pentru desemnarea unui operator definitiv.

Apoi, nu voi fi de acord ca primăria să strângă taxa de gunoi pentru un operator privat. Mi se pare normal ca respectivul operator să-şi organizeze serviicile în aşa fel încât să îşi adune prin forţe proprii taxele de gunoi, nu să apeleze la primărie”, a declarat Dănuţ Groza, primarul oraşului Sânnicolau Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns