Om de afaceri omorât în bătaie pe stradă, de patru tineri care făceau întrecere cu căruţele

bataie 6

Un om de afaceri din Mehedinţi, patronul unui depozit d materiale de construcţii, a fost omorât în bătaie în plină stradă, de patru tineri care i-au blocat dumul cu căruţele.

Un bărbat de 46 de ani, patronul unui depozit de materiale de construcţii, mergea spre casă împreună cu un angajat, când au observat că drumul din localitate era blocată de două căruţe.

CITEȘTE ȘI: Cod galben în două județe din Banat. Fenomene meteo periculoase

Localnicii spun că aparţineau unor tineri care făceau şi întrecere.Omul de afaceri şi-a rugat angajatul să le spună indivizilor să-şi mute căruţele, însă cei patru tineri nu au stat prea mult pe gânduri şi l-au luat la bătaie cu pumnii şi picioarele, scrie observator.tv

Şeful i-a sărit acestuia în ajutor, însă gestul i-a fost fatal pentru că a fost lovit în cap cu o bâtă şi s-a prăbuşit pe loc. Vâzându-l într-o baltă de sânge, agresorii au fugit.

Bărbatul de 46 de ani nu a mai putut fi salvat. Martorii au chemat salvarea, însă bietul om a murit. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut decât să-i declare acestuia decesul.

Cei patru indivizi prinşi în scurt timp de poliţişti şi duşi la audieri. Cei patru sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor şi riscă ani grei de închisoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Om de afaceri omorât în bătaie pe stradă, de patru tineri care făceau întrecere cu căruţele

  1. Asta e realitatea rurală. De o barbarie și mediocritate ferice. Nu cea pictata nostalgic de aiuriți.
    De aceea majoritatea tinerilor serioși si cu bun simt pleacă la oraș, sau chiar din țară. Că să scape de acest mediu

Lasă un răspuns