Zonă nouă pentru construirea de case, nu departe de Timişoara. Oricine poate concesiona teren în comuna cu aer bănățean bine păstrat

fibis 4

Prin cartierul tinerilor, o comună timişeană a intrat deja în viitor. Nevoia de a construi la pretențiile timpului prezent își are, așadar, un prim perimetru de desfășurare.

Dar aceasta nu este nici pe de parte deplin satisfăcută. De aceea, trebuie să spunem că localitatea timișeană este una… cu bătaie lungă.

Citeşte şi: Directorul unei instituţii din Timişoara, detaşat din cauza adjunctei! „La serviciu nu trebuie să ne iubim…”

Cel puțin, aceasta pare a fi viziunea edililor din Fibiş, care au dat de lucru proiectanților să actualizeze planul urbanistic general (PUG) al comunei. Acest demers înseamnă însă și o nouă zonă cu locuri pentru case care vor fi distribuite tinerilor din comună, dar și altor persoane interesate să le concesioneze.

Citeşte şi: O comună din judeţul Timiş va avea rețea de gaze

Dacă în actualul cartier nou se construiesc locuințe, iar primăria face eforturi să realizeze infrastructura urbană necesară, iată că viziunea edililor merge mult mai departe. Vestea e bună atât pentru localnici, cât și pentru cei care visează ca în viitor să-și construiască o locuință departe de vuietul orașului.

Din acest punct de vedere, Fibișul, un sat cu aer bănățean bine păstrat, aflat la 30 kilometri de Timișoara, poate constitui o oportunitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *