Directorul unei instituţii din Timişoara, detaşat din cauza adjunctei! „La serviciu nu trebuie să ne iubim…”

marcel miclau si gina grigore

Un scandal cu note comice a izbucnit la o importantă instituţie timişeană, unde şeful cel mare a fost nevoit să plece din cauza unui conflict cu directoarea adjunctă.

Ciudăţenia s-a petrecut la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş, unde directorul Marcel Miclău nu se mai înţelegea cu adjuncta sa, Gina Grigorie.

Lipsa colaborării nu ar fi fost ceva ieşit din comun, dar a surprins gestul făcut de director pentru a ieşi din această criză de comunicare.

Citeşte şi: Zonă nouă pentru construirea de case, nu departe de Timişoara. Oricine poate concesiona teren în comuna cu aer bănățean bine păstrat

Astfel, Miclău şi-a cerut detaşarea la o altă instituţie, doar ca să scape de directoarea adjunctă, Gina Grigorie!

„Nu mai puteam continua aşa, astfel că am preferat să plec eu, pentru a se face linişte”, a declarat Miclău,care este acum director adjunct la APIA Timiş.

Plecarea sa nu i-a lăsat, însă, cale liberă Ginei Grigorie pentru funcţia de director plin, ea fiind, în continuare, tot adjunct la AJOFM TImiş.

Plecarea lui Marcel Miclău a fost comentată ironic de Gina Grigorie: „La serviciu nu trebuie să ne iubim, ci să ne vedem de treabă. E bine ca fiecare să-şi vadă de fişa postului”.

Cum se întâmplă atunci când doi se ceartă, la AJOFM Timiş a câştigat al treilea, adică Simona Potâng, care este noul director al instituţiei.

Am asistat, iată, la o adevărată lecţie deschisă despre dinamica forţei de muncă din judeţul Timiş, aplicată la cel mai înalt nivel.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Directorul unei instituţii din Timişoara, detaşat din cauza adjunctei! „La serviciu nu trebuie să ne iubim…”

  1. Pai la APIA sunt fondurile europene….vechiul proverb romanesc „Cine umbla cu miere, se manjeste si pe buze”. Stie creionel de ce si mai ales unde a plecat

Lasă un răspuns