Ziua Mondială a zăpezii sărbătorită în 20 ianuarie pe pârtia de la Văliug

valiug1

Duminică, 20 ianuarie, pe pârtia de la Văliug va fi sărbătorită Ziua Mondială a Zăpezii. Evenimentul „Ziua Mondială a Zăpezii – Aduceți copiii la zăpadă” se află la cea de a 5-a ediție.

CITEȘTE ȘI: Un şofer s-a sinucis în maşină după ce a primit poze compromiţătoare cu soţia lui. Orlando locuia în Timişoara alături de soţia şi de fetiţa lui

Manifestarea sportivă se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Prin această acțiune se dorește promovarea activităților în natură pe timpul iernii.

Acest eveniment mondial, este acreditat și coordonat de către Federația Internațională de Schi. Școala de schi Buran, organizatoarea acestui eveniment, este afiliată acestei federații.

CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea muzicii româneşti! Un artist a murit răpus de cancer

Ca în fiecare an, Școala de schi Buran, a pregătit mai multe activități educative și distractive care vor avea loc pe pârtia de la Văliug.

Cei care nu s-au deprins cu tainele schiatului, Ziua Mondială a Zăpezii este un prilej de a lua parte la cursurile gratuite de schi oferite de către organizatori.

CITEȘTE ȘI: Un nou caz de gripă, la Timișoara

La ediția din 2016, evenimentul organizat pe pârtia de la Casa Baraj, a ocupat locul 4 din cele peste 50 de țări și 800 de stațiuni participante la nivel mondial.

CITEȘTE ȘI: Înjunghiat de 13 ori de iubită, un tânăr a cerut-o în căsătorie în faţa instanţei

Această recunoștință a apărut în urma mai multor criterii: numărul mare de participanți, atmosferă, creativitate și diversitate.

CITEȘTE ȘI: Case de vânzare cu doar un euro. Ce condiții trebuie să îndeplinească cumpărătorii

Datorită rezultatelor excepționale obținute, comisia Federației Internaționale de Schi a folosit mai multe imagini de la evenimentul organizat de Școala de schi Buran, în promovarea evenimentului din 2017, la nivel mondial, scrie radioresita.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *