Zile de foc pentru PSD Timiş

bunescu 2

Comitetul Executiv al PSD Timiş a decis, sâmbătă, organizarea alegerilor pentru funcţiile de conducere în 1 martie.

Cu toate acestea, există informaţii contradictorii privind situaţia din filială, o parte a primarilor poziţionându-se în favoarea amânării alegerilor.

Primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu, spune însă că acest scrutin este obligatoriu, mai ales în contexul acestui an electoral, vital pentru PSD: Nu se mai poate continua în situația actuală cu președinte interimar de mai bine de un an, în condițiile în care ne așteaptă câteva runde de alegeri extrem de importante.

Dacă există colegi care au altă părere, trebuie să o spună deschis sau să vină să candideze. Oricine din partid care îndeplinește condițiile statutare este binevenit.

Filiala va avea de suferit dacă se creează tensiuni şi piste false. Conferința extraordinară de alegeri trebuie să se desfășoare la data stabilită în Biroul Permanent și Comitetul Executiv Județean, adică 1 martie.

Cred că scopul încercărilor de defăimare nu sunt împotriva candidatuluilui Călin Dobra, ci au ţinta de a destabiliza PSD în ansamblul său și de a-l face vulnerabil”.

Cât privește faptul că de la anumite ședințe au lipsit unii primari, Virgil Bunescu are de transmis un mesaj:

„Nu cred că există primari mai importanți sau mai puțini importanți.

Nu sunt de acord cu o asemenea catalogare. Dacă unii sunt nemulțumiți, ei trebuie să vină în forurile partidului şi să îți exprime aceste nemulțumiri, care pot fi chiar reale.

Sunt de părere că avem toți datoria ca întâi să vorbim în fața colegilor, în cadrul partidului”, a conchis primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Zile de foc pentru PSD Timiş

  1. Deja este promis postul de vicepresedinte acestui “Stalin” de Giarmata care se vede deja pe listele lui Psdragnea ca deputat pe viitor.Il linge peste tot ca asa sunt alegerile comuniste in interiorul partidului.Un martisor frumos in care unii vor fi numiti in fruntea filialei pentru al sustine doar pe dragnea.

  2. cum ies în fată găinaturile.stati linistiti la locurile voastre cînd vine tovu alfriedo robierto atunci se va lua o hotărîre.

Lasă un răspuns