Zi aglomerată la frontiera de Vest. S-a așteptat cel puțin 2 ore în vamă

Zi aglomerată la frontiera de Vest. S-a așteptat cel puțin 2 ore în vamă

Zi aglomerată la frontiera de Vest. S-a așteptat cel puțin 2 ore în vamă.

Acesta a fost timpul oficial de aşteptare oferit de aplicaţia online a Poliţiei de Frontieră, pentru ieşirea din ţară a autoturismelor prin frontiera de Vest a țării.

La Nădlac, în această zi. s-a stat „doar” 90 de minute. În realitate, ca de obicei, timpii de aşteptare au fost mai mari. În același timp, aplicaţia online a Poliţiei de Frontieră a indicat timpi de aşteptare de 120 de minute la Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară.

Vămile din Cenad, Vărşand şi Turnu erau pe verde, cu 10 minute de aşteptare la ieşirea din ţară.

CITEȘTE ȘI: Persoane rănite în urma unui accident produs în vestul țării. 4 mașini au fost implicate

Pe sensul de intrare în România, lucrurile stăteau ceva mai bine: doar 30 de minute de aşteptare la Nădlac II (pe galben) şi 20 de minute la Nădlac (pe verde).

La Cenad, Turnu şi Vărşand erau anunţate doar 10 minute de aşteptare.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II se lucra pe 3 artere la intrarea în ţară şi pe 3 artere la ieşire, dar numărul de autoturisme prezente la verificările de frontieră pe ambele sensuri a fost mare. La asta s-a adăugat lipsa de personal din partea autorităţilor maghiare, pe sensul de intrare în România.

Zi aglomerată la frontieră. Camioanele

În ceea ce priveşte camioanele, timpii oficiali de aşteptare la intrarea în ţară erau de 110 minute la Nădlac II, respectiv 100 de minute la Nădlac. Pe sensul de ieşire, aplicaţia online a Poliţiei de Frontieră indica 90 de minute de aşteptare la Nădlac II, respectiv 30 de minute de aşteptare la Nădlac.

aradon

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns