Câtă imaginație! Un cărășean a lipit bandă adezivă peste bordul unui Mercedes și s-a dus la RAR. Ce a urmat?

Câtă imaginație! Un cărășean a lipit bandă adezivă peste bordul unui Mercedes și s-a dus la RAR. Ce a urmat?

Un cărăşean a vrut să fenteze inspectorii de la RAR Caraş-Severin, lipind o bandă adezivă de culoare neagră pe bordul Mercedesului său!

Încă un episod din seria întâmplărilor năstruşnice s-a petrecut de curând la RAR Caraş-Severin. Dacă în urmă cu ceva timp, un cărăşean se prezenta la inspecţia tehnică periodică cu o buturugă pe post de pernă de aer, iată că acum este vorba de ceva mai inventiv. O bandă neagră de izolat lipită pe bord!

De fapt, totul a început când şoferul, posesor al unui autoturism marca Mercedes, s-a prezentat pentru ITP la Registrul Auto Român din judeţ. În urma efectuării probelor tehnice, autoturismul a fost respins, urmând ca proprietarul să revină la RAR după remedierea defecţiunilor. După doar câteva zile, acesta s-a prezentat cu Mercedesul pentru verificare, susţinând că a rezolvat toate problemele tehnice ale maşinii.

„În urmă cu câteva zile, autovehiculul din imagini a fost adus la RAR Caraș-Severin pentru efectuarea ITP, dar a fost respins. O să înțelegeți imediat de ce. Proprietarul s-a prezentat din nou cu mașina la RAR, după ce a <<remediat>> neconformitățile constatate.

Aparent, un panou de bord care nu indică nicio defecțiune, poate doar puțină bandă de izolat în plus. Colegii noștri au o vagă bănuială că banda de izolat ascunde un mic secret. Bănuiala s-a confirmat. Am descoperit ce ascundea banda de izolat. Autovehiculul a fost din nou respins la ITP“, au precizat cei de RAR Caraş-Severin.

CITEȘTE ȘI: Primarul din Timiș prins cu ”plăcuțele suedeze” în gură. Captura unei discuții pe WhatsApp provoacă revoltă în mediul virtual

Ce era de fapt? Inspectorii de la RAR au descoperit faptul că autoturismul avea probleme cu airbag-urile. Practic, şoferul a încercat să păcălească inspectorii, acoperind cu o bandă adezivă de culoare neagră ledurile din bord care semnalizau avarii. Pe pagina de Facebook a Registrului Auto Român, fapta măreaţă a cărăşeanului a fost atent dezbătută în fel şi chip, strângând nu mai puţin de 382 de comentarii şi 198 de distribuiri.

Sursa: caon.ro

Foto: RAR


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns