Primarul din Timiș prins cu ”plăcuțele suedeze” în gură. Captura unei discuții pe WhatsApp provoacă revoltă în mediul virtual

”Dă-l în mă-sa! Suge...” Primarul din Timiș prins cu ”plăcuțele suedeze” în gură. Captura unei discuții pe WhatsApp provoacă revoltă în mediul virtual

Captura unei discuții pe WhatsApp provoacă revoltă în mediul virtual, interesul fiind amplificat de faptul că unul dintre vorbitori este o persoană publică, politician cu pretenții și aspirații înalte.

Este vorba despre Horia Bugarin, primarul celei mai bogate comune din România, Dumbrăvița, care folosește un limbaj suburban, ce nu poate fi reprodus în spațiul public. Primarul din Dumbrăvița se exprimă ca ultimul ”cocalar”, departe de decența și bunul-simț pe care le-ar presupune o funcție de o asemenea responsabilitate.

Concret, primarul este informat de cineva din anturajul său despre faptul că un jurnalist s-a interesat de problema de la Centrul de zi din Dumbrăvița, unde există temeri ale angajatelor că își vor pierde locurile de muncă. Horia Bugarin nu are nici cea mai mică empatie cu femeile care vor fi lăsate pe drumuri și spune că ”da, se desființează și unele își vor pierde jobul”.

Dar asta nu e tot, pentru că și mai șocant este limbajul folosit Horia Bugarin, unul extrem de vulgar și inacceptabil la un asemenea nivel: ”Suge…”, ”Și-a luat la m…”, ”Dă-l în mă-sa”, referirile fiind, probabil, la jurnalistul respectiv. Exprimarea sa a provocat multe revoltă pe rețelele sociale și pe grupurile de WhatsApp din Dumbrăvița, oamenilor nevenindu-le să creadă că o persoană publică de asemenea anvergură se poate exprima atât de abject.

Locuitorii din Dumbrăvița sunt revoltați

”Domnule primar, îmi amintesc cum în campanie ne spuneați ”dumneavoastră”… acum am trecut la ”dă-l în mă-sa și supt de…?”; ”Mai lipsește un filmuleț bdsm și e gata treaba”; ”Un limbaj de căruțaș”; ”Merită demis prin referendum”; ”Limbaj de mahala. Penibil”; ”Domnul Bugarin nu e tipul ăla super prosper care făcea bani din intermedierea de joburi? Acum pare că nu-l mai interesează că rămân doamnele fără job”.

CITEȘTE ȘI: Profesorul Emilian Popovici: „Se arată un posibil val 6 al pandemiei. Circulă o variantă rezistentă la antivirale și anticorpi”

Există, însă, o explicație pentru limbajul folosit de Bugarin. Partidul din care face parte, adică USR, a venit la putere și prin folosirea ”plăcuțelor suedeze”, așadar primarul din Dumbrăvița nu face decât să dea dovadă de consecvență și să fie tot timpul cu plăcutele în gură. Dar când te gândești că băieții ăștia promiteau că vor face în România ”educație ca la carte”, parcă nu te mai tentează cea mai bogată comună din România…

Sursa foto Horia Bugarin: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Primarul din Timiș prins cu ”plăcuțele suedeze” în gură. Captura unei discuții pe WhatsApp provoacă revoltă în mediul virtual

  1. Problema cu centrul de zi e ca au puțini copii.Personalul de la stat nu și justifică activitatea și ei știu bine.Normal că nu vor sa piardă niște locuri călduțe de muncă.Sinecuri,ce mai!!!Primarul vine din privat și știe ca nu poți da salarii și sa plătești utilități pt ceva ce există pe hârtie. În timp ce grădinița a plătit chirie ani de zile la persoane private.

  2. Uniunea cocalarilor din Romanica (UCR) se dezice de comportamentul total nepotrivit pentru un cocalar autentic, de care a dat dovada primarul Dumbravitei.

    In urma acestui neplacut eveniment domnul primar a pierdut statutul de cocalar.

    Mai poate alege intre mitocan si ghiolban. Sau le poate alege pe amandoua. Treaba lui!

  3. Draga Gina , la ce va referiti cand spuneti ca vine din mediul privat. La afacerea acea de 20 mil euro pe care spunea ca o lasa pentru primarie ?

  4. Primul răspuns e de toată jena. Fie Gina si Bugarin nu au copii fie au impresia ca toti bogatii isi trimit copiii la private. Este o cerere imensa pentru crese si afterchool si centre de zi. GINA nu mai denatura realitatea! Este singurul lucru la care va pricepeti! Rusine !

Lasă un răspuns