Zeci de şcoli din Timiş, fără directori

Inspectoratul Scolar Timis

Cadrele didactice care au dorit să ocupe un post de director sau director-adjunct au susţinut, în luna iulie, mai multe concursuri pentru a ocupa aceste funcţii.

Competiţia a fost organizată de către Ministerul Educației, iar în judeţul Timiş au fost înscrişi 94 de candidați, care au vizat cele 146 de posturi de conducere.

Dintre cei 94 de concurenţi, 59 au promovat examenul, iar nouă au fost admiși, adică au obținut note de trecere însă nu vor ocupa vreo funcţie de conducere. De asemenea, 25 au fost declarați respinși, iar unul a fost eliminat din concurs.

Astfel, în Timiş, au rămas vacante 87 de posturi, dintre care 54 de directori și 33 de directori-adjuncți. Până la organizarea unui alt concurs, reprezentanții Inspectoratului Școlar Judeţean Timiș vor numi la conducere un profesor din cadrul instituţiei de învăţământ.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zeci de şcoli din Timiş, fără directori

  1. Nu-i nimic…Vor fi numiți politic în continuare.Doar sunt obişnuiți cu asta.”Concursul” acesta e praf în ochi oricum.Daca vrei să ajungi director, te documentezi despre măgari sau te transformi în unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *