Zeci de parcheziții la maneliștii care au încasat indemnizații în pandemie. Dan Armeanca și Dan Bursuc ar fi printre suspecți

Percheziții la traficanți de droguri: un suspect a fost arestat

Zeci de parcheziții la maneliștii care au încasat indemnizații în pandemie. Dan Armeanca și Dan Bursuc ar fi printre suspecți

La această oră sunt derulate zeci de percheziții domiciliare, în cinci județe din țară, la maneliști suspectați că au încasat bani de la stat în mod fraudulos, în timpul pandemiei.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, printre suspecți se află Dan Armeanca și Dan Bursuc.

La această oră, polițiștii din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, efectuează 73 de percheziții, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile mai multor persoane, bănuite de desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

CITEȘTE ȘI: Timișean agresat de doi bărbați care s-au oferit să-i monteze burlanele la casă

Perchezițiile se desfășoară în județele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj și în Municipiul București.

Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Dolj, Gorj și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *