Timișean agresat de doi bărbați care s-au oferit să-i monteze burlanele la casă

Un bărbat din Banat a fost bătut cu parul în cap în plină stradă, până când şi-a pierdut cunoştinţa. Va rămâne în spital 2 luni, spun anchetatorii

Timișean agresat de doi bărbați care s-au oferit să-i monteze burlanele la casă

Un timișean din Giarmata Vii a ajuns la spital, luni, după ce doi bărbați l-au agresat în propria curte.

Cei doi s-au oferit să-i monteze timișeanului burlanele la casă, însă au prestat cu totul alte ”servicii”, astfel proprietarul casei a fost agresat, fiind nevoie de solicitarea ambulanței care l-a preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: Autotren în flăcări pe Autostrada Vestului. Banda de urgență, blocată

Polițiștii locali din Ghiroda au identificat pe imaginile de pe camerele de supraveghere mașina folosită de cei doi agresori, informațiile fiind oferite poliției naționale pentru continuarea cercetărilor și prinderea autorilor.

”Polițiștii vă recomandă, pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracțiuni, înainte să permiteți accesul persoanelor necunoscute în curte sau în locuință să le solicitați legitimația de serviciu sau cartea de identitate.

Fiți precauți cu astfel de prestatori de servicii care se prezintă la ușa dumneavoastră cu oferte pentru „servicii la prețuri avantajoase”.

Dacă sunteți abordați de astfel de persoane, rețineți semnalmentele acestora și apelați la serviciul unic de apeluri de urgență, 112”, transmite Primăria Ghiroda.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *