Zeci de noi infectări cu Covid în Timiş. Cele mai multe sunt în Timişoara, Lugoj, Dumbrăviţa, Ghiroda, Giroc, Moşniţa, Sânnicolau Mare

covid 3

Timișul a ajuns, miercuri, la 4.484 de cazuri de COVID-19, după ce au fost raportate 104 cazuri noi: 47 în Timișoara, șapte în Dumbrăvița, șase la Lugoj, patru la Giroc și tot atâtea la Ghiroda, câte trei la Bacova, Moșnița Veche, Sânnicolau Mare, doi în Biled, Făget, Utvin, Recaș, câte unul la Cornești, Jimbolia, Jena, Belinț, Iohanisfeld, Deta, Voiteg, Banloc, Saravale, Giarmata, Coșteiu, Iecea Mare, Dudeștii Noi, Satchinez, Sârbova, Temerești, Sânandrei, Gelu și Ciacova.

De asemenea, miercuri, autoritățile au raportat patru noi decese, numărul total cumulat de la începutul epidemiei ajungând la 181.

Rata de infectare la mia de locuitori în Timiș, măsurată ieri, este de 0,69. În spitalele COVID-19 din Timiș erau internate, miercuri, 170 de persoane, dintre care 22 în stare gravă la Terapie Intensivă.

În ceea ce privește focarele de boală, rămân active cele de la Zoppas Sânnicolau Mare (71 cazuri),
Onamep Lugoj (42 cazuri), Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara (patru cazuri), Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” (15 cazuri), Hella (șase cazuri), Acelum (32 cazuri), Rus Savitar (14 cazuri9).

Autoritățile au anunțat izbucnirea unui nou focar de COVID-19, la Organizația „Salvați Copiii” Timișoara unde au fost confirmate cinci cazuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Zeci de noi infectări cu Covid în Timiş. Cele mai multe sunt în Timişoara, Lugoj, Dumbrăviţa, Ghiroda, Giroc, Moşniţa, Sânnicolau Mare

Lasă un răspuns