Jumătate dintre elevii din Timiș se află în carantină sau în izolare. Cinci şcoli şi o grădiniţă sunt în scenariul roşu

inchidere scoli

Dintr-un efectiv de 95.240 de preșcolari și elevi din județul Timiș, 27.305 sunt instruiți în sistem online, potrivit datelor furnizate de inspectoratul școlar. Totodată, un număr de 43.700 de elevi se află în carantină sau în izolare, șase fiind spitalizați din cauza infectării cu COVID-19.

De asemenea, din același motiv, patru cadre didactice sunt internate în spital, iar alte 134 se află în carantină sau în izolare.

În ceea ce privește unitățile de învățământ, cinci dintre ele (Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Timișoara”, Grădinița din Giarmata, Liceul Teoretic „David Voniga” din Giroc şi şcoala din Bencecu de Sus) se află în scenariul roșu din cauza numărului de îmbolnăviri printre cadrele didactice, cursurile fiind predate exclusiv online.

Același scenariu a fost aplicat și Liceului de Arte Plastice din Timișoara, însă, în acest caz, motivul l-a constituit condițiile improprii legate de infrastructura clădirii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Jumătate dintre elevii din Timiș se află în carantină sau în izolare. Cinci şcoli şi o grădiniţă sunt în scenariul roşu

  1. Doamna ziarista ! Este reala stirea transmisa cum ca jumatate din elevii din Timis ,adica 43700 elevi sunt in carantina sau izolare ??? E cutremurator.

  2. clickbait…? daca ar fi jumate din elevi, ei ar trebui sa fie cu tot cu parintii lor; adica 80.000 de adulti si 40.000 de copii in izolare… ? sigur ati pus virgula unde trebe ? Nu cumva i-ati numarat si pe cei care invata online in sistemul scenariului galben…? ca aia chiar sunt cam jumatate 😉

Lasă un răspuns