Zece la sută dintre copiii din județul Timiș nu pot învăța online

carti online

Inspectorul școlar general Marin Popescu le-a solicitat cadrelor didactice care își desfășoară activitatea în județul Timiș să îi transmită situația clară cu privire la modul de interacțiune cu elevii în această perioadă.

Chestionarul pe care îl au de completat profesorii timișeni vizează o suită de întrebări legate de frecvența intervențiilor online atât a lor, cât și a elevilor (la toate ciclurile și la toate materiile), tipul de platforme online folosite, numărul participanților la actul educațional care nu dispun de acces la internet sau de dispozitive tehnice pentru a putea participa la cursurile online etc.

Înainte de vacanța de primăvară, din cei aproximativ 65.000 de elevi și preșcolari timișeni, circa 6.300 nu dispuneau de calculator sau tabletă, iar aproape 7.000 nu aveau acces la internet. De asemenea, 110 profesori au fost identificați fără acces la internet, iar 140 fără mijloace tehnice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Zece la sută dintre copiii din județul Timiș nu pot învăța online

  1. Politicenii nostrii traiesc in alta galaxie…O tara se construieste de jos,nu lucrand cu spuma societatii,si crezand ca aceasta este realitatea.Fusareala in timp iese la iveala

  2. Daca nu s-ar fi bagat la greu bani in curul bugetarilor, pensii nesimtite, salarii cu mult peste media pe economie, sporuri si tichete, poate ar fi fost bani si pentru copiii saraci. O pensie nesimtita = 25 de tablete si asta lunar.

    1. Perfect de acord , 2 000 000 000 EURO , si in cuvinte , două miliarde de euro , atît plătește statul român anual pensii de serviciu speciale , cum este de vreo 15 ani cel putin , si nici acum , cînd este foarte clar că situația ce urmează este extrem de grea , nu face nici o miscare , ii tine pe cei 1300000 de bugetari cu salariul intreg , de două luni , ca chipurile ,, muncesc ,, de acasa , cu excepțiile din sănătate , interne , apărare , informatii , ii tine cu salariul intreg , iar prostii , a se citi angajatii din domeniul privat , stau acasa cu somaj tehnic , cu veniturile diminuate , nu au nici un gînd de a rezolva situația, mic o i atenție , numai mimează ca reduc , ca impozeaza,asa de forma,la pensionarii cu pensii sub 1000 lei nici nu se gîndesc, simsimt vreo 2000000 , conteaza numai aristrocratia bugetară , si asta,de 30 de ani .

Lasă un răspuns