Zece la sută dintre copiii din județul Timiș nu pot învăța online

Inspectorul școlar general Marin Popescu le-a solicitat cadrelor didactice care își desfășoară activitatea în județul Timiș să îi transmită situația clară cu privire la modul de interacțiune cu elevii în această perioadă.

Chestionarul pe care îl au de completat profesorii timișeni vizează o suită de întrebări legate de frecvența intervențiilor online atât a lor, cât și a elevilor (la toate ciclurile și la toate materiile), tipul de platforme online folosite, numărul participanților la actul educațional care nu dispun de acces la internet sau de dispozitive tehnice pentru a putea participa la cursurile online etc.

Înainte de vacanța de primăvară, din cei aproximativ 65.000 de elevi și preșcolari timișeni, circa 6.300 nu dispuneau de calculator sau tabletă, iar aproape 7.000 nu aveau acces la internet. De asemenea, 110 profesori au fost identificați fără acces la internet, iar 140 fără mijloace tehnice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
Familia LuPulescu 29 aprilie 2020
Daca nu s-ar fi bagat la greu bani in curul bugetarilor, pensii nesimtite, salarii cu mult peste media pe economie, sporuri si tichete, poate ar fi fost bani si pentru copiii saraci. O pensie nesimtita = 25 de tablete si asta lunar.
Yo 29 aprilie 2020
Politicenii nostrii traiesc in alta galaxie...O tara se construieste de jos,nu lucrand cu spuma societatii,si crezand ca aceasta este realitatea.Fusareala in timp iese la iveala
cantemir 29 aprilie 2020
REPUBLICA BUGETARA ROMANIA